90% Gaat failliet na een calamiteit

90% van de bedrijven gaat binnen 2 jaar failliet na een calamiteit.

Wij zorgen dat jij bij de 10% zit die door kan, met onze Disaster Recovery Services!

30 minuten en je servers draaien weer in onze DRS cloud.

Slechts 60 minuten aan data/productie ben je maximaal kwijt.

%

100% zekerheid! Hoor bij de 10% die NIET failliet gaat!

Lokale backup of in de cloud?

Het antwoord ligt in het midden bij onze hybride lokale én cloud backup. Profiteer van de voordelen van lokale backup en de beveiliging en zekerheid van de cloud.

Bereken de ware kosten!

Het berekenen van de ware kosten van data- en productieverlies geeft een extra financiële reden om een DRS oplossing te verantwoorden.

Niet alleen voor grote bedrijven!

Er voor zorgen dat je bedrijf blijft draaien na een calamiteit is net zo belangrijk voor kleine bedrijven als voor grote bedrijven.

Denk eens goed na over businesscontinuïteit!

DRS overzicht

Wat staat er op het spel?

75 procent van het mkb werkt zonder een Disaster Recovery-plan en slechts 25 procent is er ‘extreem zeker’ van dat men data kan terughalen nadat deze is aangetast. Slechts de helft van de mkb’ers backupt minder dan 60 procent van hun data. De overige 40 procent? Daar is geen enkele vorm van bescherming voor!

Lokale backup of in de cloud?

Het antwoord ligt in het midden. Een lokale backup maken voor businesscontinuïteit werkt prima voor snelle restores. Je kunt het snel en eenvoudig terugzetten naar de oorspronkelijke locatie. Maar was als het wordt gestolen of wordt vernietigd bij een natuurramp of door een menselijke fout? Dan denk je aan backup in de cloud. Echter restores uit de cloud zijn vaak tijdrovend. Daarom gebruiken wij een hybride oplossing. En een lokale backup én een cloud backup in één systeem.

RTO RPO

Het verschil tussen databackup en businesscontinuïteit

Databackup beantwoordt de volgende vragen: Kan ik mijn data terughalen in geval van nood? Businesscontinuïteit daarentegen draait om nadenken over de business op een hoger niveau. Hoe snel kan ik mijn data terughalen, hoeveel data ben ik kwijt na de laatste backup? Hoe snel is mijn hele bedrijf weer up and running in het geval van een calamiteit met minimale productieverlies?

Zet continuïteit op de agenda!

Hoewel de meeste kleine bedrijven niet hetzelfde IT-budget hebben als grote ondernemingen, zijn de risico’s voor hun bedrijfsdata wél dezelfde. Oplossingen voor databackup zijn er te kust en te keur. Welke oplossing je ook kiest, het implementeren van databackup en businesscontinuïteit moet hoog op je agenda staan.

Autotask

Wat moet een goede businesscontinuiteitsoplossing bieden?

Een hybride cloudbackup

Een hybride oplossing heeft niet de kwetsbaarheden die ‘alleen cloud’ en ‘alleen lokaal’ wel hebben.

Uitstekende RTO en RPO

Denk in termen van businesscontinuïteit in plaats van alleen maar backup. Bereken hoeveel downtime je bedrijf aankan zonder ten onder te gaan (RTO) en hoeveel dataverlies je je kunt veroorloven (RPO).

Een image based backup

Zorg ervoor dat de backup-oplossing images maakt van alle data en systemen in plaats van alleen bestanden te kopiëren.

Onze partners

Acronis
Veeam Pro Partner
Microsoft Silver Partner
Datto Plus Premier Partner

Hoe krijg je gegarandeerd betere resultaten uit je IT?

 

Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.
Bel 088 771 0002 of mail sales@wanbound.com voor een vrijblijvend gesprek. Of gebruik het formulier en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Telefoon

Sales nummer
088 771 0002

Algemeen nummer
088 771 0000

Support nummer
088 771 0001

E-mail

Sales e-mail
sales@wanbound.com

Info e-mail
info@wanbound.com

Support e-mail
support@wanbound.com

Over ons

Wij zijn IT-ers in hart en ziel. Fanatiek en gedreven om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij lopen voorop met de laatste ontwikkelingen en technieken. We denken mee over strategie en beleid. De nieuwe ICT in optima forma!