Wanbound is Card Hotspot

Card Hotspot heeft zich eind 2017 samengevoegd met Wanbound. Deze verandering heeft nauwelijks impact, omdat wij al heel intensief samenwerken. De dienstverlening en diensten blijven hetzelfde. Zeker nog: door de samenvoeging bieden we nu zelfs meer aan!

In een notendop

Groter team, meer diensten,
meer garanties.

w

Contactgegevens

Het telefoonnummer, mailadres en jouw aanspreekpunt binnen de organisatie blijven ongewijzigd.

Administratief

Het logo, het KvK-nummer en ons rekeningnummer zijn anders. Hierover ben je per mail en per post geïnformeerd.

Waarom Wanbound

Wanbound is een Managed Service Provider die werkstations, servers, telefonie, netwerken en verbindingen beheert. Net als Card Hotspot hebben ook zij de beschikking over een Servicedesk met medewerkers van 1ste tot en met 3de lijn. Waar er bij Card Hotspot 6 medewerkers zijn, werken er bij Wanbound ruim 25 medewerkers.

Wanbound is al jaren gevestigd in Woerden en is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de snelweg. Het kantoor biedt ruime parkeergelegenheid voor bezoekers.

Wanbound is één van de koplopers in de markt. Zij werken voor innoverende, groeiende organisaties uit verschillende bedrijfstakken en worden regelmatig uitgenodigd door concurrenten, leveranciers en partners om tijdens congressen en bijeenkomsten uitleg te geven over onze visie en werkwijze. 

Wanbound gaat bij haar klanten verder dan enkel het verzorgen en beheren van de IT-omgeving. Ze ondersteunen, adviseren en begeleiden je om jouw organisatie digitaal te transformeren.

Ons kantoorpand in Woerden

Republicom samengevoegd met Wanbound

Wat betekend dit?

De samenvoeging van Card Hotspot en Wanbound heeft nauwelijks impact, omdat wij al heel intensief samenwerken. De medewerkers van Card Hotspot blijven jouw eerste aanspreekpunt. Wanneer er gebeld wordt, zullen zij als eerste jouw telefoontje proberen aan te nemen. Mochten zij echter allen bezet zijn op het moment dat er wordt gebeld, dan kan het zijn dat iemand anders van de Servicedesk het telefoontje aanneemt en de vraag direct probeert te beantwoorden.

Verder blijft onze focus liggen op de draadloze netwerkdiensten zoals wij die nu al leveren en beheren. Daarnaast kunnen we nu ook de diensten aanbieden die Wanbound in haar portfolio heeft. Denk hierbij aan MS Office 365, glasvezelverbindingen, werkplek- en serverbeheerdiensten, all-in services, enzovoort.

Telefoon

Card Hotspot: 020-715 0515
Wanbound: 088-771 0000

Administratief

Wanbound B.V.
KvK nummer 30165991
administratie@wanbound.com

Hoe krijg je gegarandeerd betere resultaten uit je IT?

Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten. Bel +31 (0)88– 7710002 of mail sales@wanbound.com voor een vrijblijvend gesprek. Of gebruik het formulier en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Telefoon

Sales nummer
088 771 0002

Algemeen nummer
088 771 0000

Support nummer
088 771 0001

E-mail

Sales e-mail
sales@wanbound.com

Info e-mail
info@wanbound.com

Support e-mail
support@wanbound.com

Over ons

Wij zijn IT-ers in hart en ziel. Fanatiek en gedreven om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij lopen voorop met de laatste ontwikkelingen en technieken. We denken mee over strategie en beleid. De nieuwe ICT in optima forma!