Central Services

Niet beheren maar beheersen!

d

Efficiëntie

R

Best practices

g

Beheersbaarheid

De basis voor efficiëntie en beheersbaarheid via best practices

Je moet je IT omgeving niet alleen beheren maar ook echt beheersen! Grote hoeveelheden devices kun je alleen efficiënt beheren als je gebruik maakt van centrale diensten die volgens best practice methodes zijn ingericht. Hiervoor zijn geavanceerde tools nodig die ook onderling geïntegreerd kunnen worden. Alleen dan is efficiëntie, kwaliteit en snelheid te waarborgen.

Autotask

Autotask

Dit is het hart van onze organisatie, waar alles in samen komt. Niet alleen worden alle tickets en projecten in Autotask geregistreerd en bijgehouden maar ook de gehele facturatie, contractbeheer en relatiemanagement zit in dit systeem. Door een vergaande integratie met de andere central services systemen is het gebruik hiervan zeer efficiënt.

Autotask Endpoint Management (AEM)

Het monitoring, automation en cmdb platform waarmee we totale controle en volledige inzicht hebben op alle devices onder ons beheer. Volledig geïntegreerd met Autotask maar ook met diverse andere management omgevingen zoals bijvoorbeeld de antivirus en antimalware software.

Autotask

Workspace 365

Het online portal naar alle andere diensten, data en applicaties. Office 365, RDP apps maar ook links naar losse websites en tevens een directe en efficiënte toegang tot bestanden en applicaties.

Webroot

Dé centraal beheerde antivirus en antimalware oplossing van de nieuwe generatie qua detectie en preventie. Geen oudewetse en trage signature files downloaden maar cloud gebaseerde AI Signaturing met natuurlijk Local Caching voor als je geen internet hebt. Geïntegreerd met het AEM platform voor totale controle en inzicht.

Webroot
Acronis

Acronis

Het cloud gebaseerde backup platform. Veel meer dan file backup alleen, maar backup van volledige images van de gehele server. Deze zijn te restoren naar een cloud server of een nieuwe fysieke server. Ze zijn daar direct opstartbaar met behoud van alle instellingen en data.

 

Onze partners

Microsoft 1 Tier CSP Partner
Webroot Secure Anywhere
Acronis
Autotask

Hoe krijg je gegarandeerd betere resultaten uit je IT?

 

Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.
Bel 088 771 0002 of mail sales@wanbound.com voor een vrijblijvend gesprek. Of gebruik het formulier en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Telefoon

Sales nummer
088 771 0002

Algemeen nummer
088 771 0000

Support nummer
088 771 0001

E-mail

Sales e-mail
sales@wanbound.com

Info e-mail
info@wanbound.com

Support e-mail
support@wanbound.com

Over ons

Wij zijn IT-ers in hart en ziel. Fanatiek en gedreven om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij lopen voorop met de laatste ontwikkelingen en technieken. We denken mee over strategie en beleid. De nieuwe ICT in optima forma!