Lid van DutchMSP

Wanbound is lid van DutchMSP met als doel jullie een nog betere dienstverlening te kunnen bieden.

Leden

Engineers

Jaarlijkse meetings

Vergaderen bij Wanbound

Visie van DutchMSP

DutchMSP is een ‘Dutch Managed Service Provider’ welke innovatieve organisaties tesamen brengt voor het uitwisselen van kennis, het delen van best-practices, het gezamelijk onderzoeken van nieuwe mogelijkheden en het behalen van inkoopvoordelen. Daarnaast zorgt DutchMSP ook voor het bouwen en onderhouden van langdurige relaties met partners en leveranciers.

Alle leden van DutchMSP zijn specifiek geselecteerde organisaties uit verschillende delen van Nederland met ieder de intentie hun organisatie te innoveren en verbeteren voor haar klanten.

De kracht van DutchMSP zit hem in het feit dat leden onderling samenwerken om een gezamelijk resultaat te halen. Dit zorgt dat de organisaties efficienter aan de slag kunnen met de ontwikkelingen en uitkomsten. 

De kracht van samenwerken

De leden van DutchMSP delen best practices en expertise onderling, waardoor het wiel niet telkens opnieuw hoeft te worden uitgevonden.

Door de directie- en technische meetings ontwikkelt niet alleen de directie in kennis en kunde, maar ook onze engineers.

DutchMSP zorgt dat er scherpe inkoopdeals actief zijn, zodat leden voor een lagere prijs gebruik maken van geteste en goedgekeurde applicaties. Dit resulteert weer in scherpere verkoopprijzen naar jullie, onze klanten.

Er kan altijd teruggevallen worden op een groep van 250 engineers, mocht een lid uit de groep deze nodig hebben. Denk hierbij niet enkel aan de kennis die deze professionals hebben, maar ook de extra handjes welke tijdelijk kunnen worden ingezet.

Lid van DutchMSP

Wanbound is een van de 3 oprichters van DutchMSP B.V. en ontzettend trots om deel te mogen uitmaken van deze groep. 

Door lid te worden van DutchMSP zijn wij namelijk in contact gekomen met andere bedrijven die, net als wij, gedreven zijn hun dienstverlening te verbeteren. 

Bij Wanbound zijn wij altijd op zoek naar innovatieve ontwikkelingen, nieuwe applicaties en betere processen en zoals hierboven aangegeven verkennen de leden van DutchMSP gezamelijk de markt, testen wij de mogelijkheden en kopen wij voordeliger in om vervolgens zelf met de opgedane kennis aan de slag te gaan.

Hierdoor werken wij als organisatie efficienter, vergroten wij ons netwerk en beschikken wij, waar nodig, over extra resources. Doordat wij met andere leden kunnen brainstormen en sparren zorgt dit dat wij onze dienstverlening nog nét dat ene exta’tje kunnen geven!

Wij zijn proactief!
Vergaderen bij Wanbound

Wat is een MSP?

Een MSP, ofwel Managed Service Provider, is een dienstverlener die aan bedrijven een beheerde dienst levert. Een beheerde dienst kan het gehele pakket zijn, maar ook een klein deel zoals bijvoorbeeld het beheer van enkel de servers binnen het bedrijf.

Wanbound is een MSP gefocussed op het beheer van de gehele omgeving bij onze klanten. Dit bieden wij in in de vorm van een all-in pakket, waarbij wij een vast bedrag per medewerker per maand berekenen, zodat jullie nooit voor verrassingen komen te staan. 

“Wij beheren jouw IT, zodat jij kan focussen op groei.”

Jaarlijks

Wat wij ondernemen met de DutchMSP groep

4

Directiemeetings

8

Technische meetings

4

Leveranciers evenementen

Buiten de vergaderingen & evenementen om communiceren wij met elkaar in een eigen DutchMSP Teams Network.

Meer weten?

Neem contact met ons op via 088-771 0002 of laat een bericht achter op sales@wanbound.com met daarin jouw contactgegevens.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Telefoon

Sales nummer
088 771 0002

Algemeen nummer
088 771 0000

Support nummer
088 771 0001

E-mail

Sales e-mail
sales@wanbound.com

Info e-mail
info@wanbound.com

Support e-mail
support@wanbound.com

Over ons

Wij zijn IT-ers in hart en ziel. Fanatiek en gedreven om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij lopen voorop met de laatste ontwikkelingen en technieken. We denken mee over strategie en beleid. De nieuwe ICT in optima forma!