Hosted Telefonie

Geen dure centrale meer op locatie. Niet meer vast zitten aan functionaliteit van jaren geleden. Deze VoIP centrale in de cloud is flexibel en schaalbaar. Met geweldige features zoals integratie met mobiel op SIM niveau, geavanceerde smartphone apps, volledige callcenters, noem maar op.

Hiermee is uw bedrijf klaar voor de toekomst!

Mobiel Telefonie

Je bent in gesprek op je mobiel, maar er bellen ook mensen op jouw vaste telefoon. Lastig en vervelend! De integratie van mobiel en vaste telefoons die wij bieden is hier een zeer efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor.

Vast telefonie

Wel zo prettig een vast toestel op uw bureau, maar dan wel voorzien van de meest moderne mogelijkheden zoals volledige bediening met uw smartphone, bluetooth mogelijkheden voor headsets en HD voice kwaliteit.

Callcenter

Voor complexere telefoniewensen gebruiken wij vaak callcenters. Geavanceerde queues met diverse meldingen en uitgebreide rapportage mogelijkheden. Altijd bereikbaar en met volledig inzicht.

Waarom hosted telefonie?

Altijd bereikbaar zijn, precies hoe en wanneer jij dat wilt.

Door op SIM niveau je mobiele telefoon te integreren met de centrale maakt het niet meer uit waar je bent. Altijd bereikbaar op en bellen met jouw kantoor nummer. Volledige controle van je instellingen via een smartphone app.

Geweldige Automation tools

De wereld veranderd, zeker op het gebied van IT en VoIP. Nieuwe features en ontwikkelingen worden meerdere malen per jaar toegevoegd aan de centrale en is dus toekomst vast.

Schaalbaar, de centrale groeit met je mee

Of je nu groeit of krimpt, opeens callcenter functies nodig hebt of alsnog besluit om iedereen voicemail te geven, het kan eenvoudig! Je betaalt voor wat je gebruikt. Het aantal gebruikers of de gewenste functionaliteit kan per maand worden aangepast.

Minder risico's, ook bereikbaar als je bedrijf door een calamiteit plat ligt

Wij maken geen gebruik van cloning, maar voeren via een Windows deployment server een echte volledige installatie uit.

Onze partners

Microsoft 1 Tier CSP Partner
Veeam Pro Partner
Microsoft Partner Silver
HIP Certified

Hoe krijg je gegarandeerd betere resultaten uit je IT?

 

Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.
Bel 088 771 0002 of mail sales@wanbound.com voor een vrijblijvend gesprek. Of gebruik het formulier en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Telefoon

Sales nummer
088 771 0002

Algemeen nummer
088 771 0000

Support nummer
088 771 0001

E-mail

Sales e-mail
sales@wanbound.com

Info e-mail
info@wanbound.com

Support e-mail
support@wanbound.com

Over ons

Wij zijn IT-ers in hart en ziel. Fanatiek en gedreven om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij lopen voorop met de laatste ontwikkelingen en technieken. We denken mee over strategie en beleid. De nieuwe ICT in optima forma!