Installaties en Migraties

Hardware word compleet geleverd, met al jouw software en instellingen!

Uitpakken, aansluiten en klaar. Geen zorgen meer over migraties en projecten. Wij regelen het voor je. Projectmanagement, contact met externe partijen en de mensen om het uit te voeren.

Installaties

Wij zijn geen dozenschuivers maar doen meer voor je! Hardware en software worden volledig getest, geïnstalleerd en geconfigureerd naar jouw wensen. Een kwestie van uitpakken, aansluiten en je kan ermee aan het werk.

Migraties

Jij moet vooruit, stilstand is immers achteruitgang! Innovatie is het geheim achter voorsprong op concurrentie. Wij verzorgen migratie projecten volledig voor je. Projectmanagement, samenwerking met externe partijen en de uitvoering.

m

Projecten

Loop niet langer vast in slecht gedefinieerde projecten met twijfelachtige resultaten. Wij pakken het gestructureerd en vooruitstrevend aan. Goed gedocumenteerd zonder te verzanden in stapels papierwerk. Efficiënt en resultaatgericht.

Waarom Wanbound?

Uitbesteden mét inzicht en controle

Je zou wel willen uitbesteden, maar wil wel altijd inzicht en controle hebben over de voortgang en de werkzaamheden.

Je kan altijd live meekijken in ons systeem. Direct zien welke acties zijn uitgevoerd, door wie deze gedaan zijn en wat de laatste stand van zaken is.

Geweldige Automation tools

Een grote installatie of migratie is uitgerold en jij dacht klaar te zijn. Maar opeens komen er achteraf nog verzoeken voor aanpassingen.

Met onze geweldige Automation tools kunnen wij aanvullende software of instellingen centraal en gecontroleerd uitvoeren op alle machines.

Jouw specifieke eisen en wensen

Uitbesteden lijkt prima, maar je organisatie heeft een uitgebreid pakket aan eisen en wensen waaraan installaties moeten voldoen.

Dit is voor ons geen probleem, wij maken speciaal voor jou een installatie image waarin al deze eisen en wensen zijn opgenomen.

Geen cloning maar echte installaties

Het lijkt handig dat clonen, maar het is elke keer gezeur met nieuwe modellen, nieuwe drivers, unique IDs die opeens dubbel zijn, enz.

Wij maken geen gebruik van cloning, maar voeren via een Windows deployment server een echte volledige installatie uit.

Jouw mensen hebben geen tijd?

Jouw mensen hebben het te druk met de dagelijkse werkzaamheden. Een grote installatie of migratie kunnen ze er echt niet bij hebben.

Wij kunnen installaties, migraties en projecten volledig voor jullie uitvoeren.

Logistieke problemen?

Lijkt het onmogelijk om op de juiste locatie de juiste hardware te krijgen, volledig voorzien van de juiste software en instellingen?

Ook het logistieke deel na de installatie en configuratie kunnen wij zonder problemen faciliteren.

Projecten die vastlopen?

Last van projecten die maar lijken te kruipen met veel papierwerk maar zonder echte voorgang of resultaten?

Onze projectmanagers pakken het pragmatisch op en zoeken de optimale balans tussen vooruitgang en documentatie.

Migraties die mislukken?

Een complexe migratie blijft maar fout gaan, data klopt niet, inlog accounts synchroniseren niet, noem het maar op.

Een team aan ervaren experts staan bij ons voor je klaar om zelfs de meest complexe migraties geruisloos te kunnen uitvoeren.

Voorbeelden van projecten

Duizenden laptops installeren en uitleveren door het hele land

Een klant van ons, een grote non-profit organisatie, had een uitdaging. Er moesten duizenden laptops worden geïnstalleerd en worden uitgeleverd op honderden verschillende locaties in het land. Daarnaast moesten deze worden gebundeld in sets van 6 tot 8 laptops en worden aangevuld met een printer, 4G router en een VPN firewall.

Wij hebben dit gehele project voor hen uitgevoerd. Alle laptops, printers, firewalls en 4G routers zijn door ons geïnstalleerd op onze installatiestraat. Hier kunnen wij 60 machines tegelijk installeren. Vervolgens zijn deze bundels in een transportkist door ons uitgeleverd op de gewenste locaties. Daarnaast is alle apparatuur opgenomen in onze Monitoring & Automation software zodat wij centraal voor deze klant wijzigingen en aanpassingen kunnen maken op de machines na de installatie.

Migratie van lokale exchange naar Office 365

De migratie van de lokale exchange server naar Office 365 leverde voor een klant grote uitdagingen op. Naast het omzetten van een complexe public folder structuur en grote mailboxen was de active directory ook een belemmering. Deze heeft meerdere migraties meegemaakt de afgelopen jaren en bevatte veel oude en ongeldige objecten die de koppeling met Office 365 in de weg zaten.

Wanbound heeft deze migratie opgepakt voor de klant en volledig afgerond. Er is gestart met een uitgebreide inventarisatie van de problemen, wensen en eisen. Vervolgens is de lokale active directory opgeschoond en zijn alle ongeldige objecten gecorrigeerd. Na deze stappen konden de mailboxen gemigreerd worden naar Office 365. Doordat in de DNS configuratie alle benodigde entries ook gemaakt waren hebben de gebruikers vrijwel niets gemerkt van de migratie.

Project om een zorgapplicatie te moderniseren in de cloud

Bij een zorginstelling heeft men een webbased applicatie draaien met daarin alle afspraken en medische dossiers. De applicatieservers waren echter verouderd qua software, de servers nog gebaseerd op klassieke hosting modellen en tevens kon de software ontwikkelaar niet eenvoudig nieuwe versies testen.

Wij hebben een project opgestart waarbij wij nauw samenwerkten met de applicatiebeheerders van de klant en de softwareontwikkelaars. Wanbound heeft een efficiënte en veilige server omgeving in de cloud opgezet en voorzien van moderne technieken. Hiermee kunnen de ontwikkelaars zelf images van de software pushen naar de servers, zonder dat ze toegang nodig hebben tot de servers zelf. Hiermee is bereikt dat de servers onafhankelijk van de software up-to-date te houden zijn qua beveiligingsupdates, de ontwikkelaars eenvoudig de software kunnen beheren en de klant nieuwe versies goed kan testen.

Onze partners

Microsoft 1 Tier CSP Partner
Veeam Pro Partner
Microsoft Partner Silver
Autotask

Hoe krijg je gegarandeerd betere resultaten uit je IT?

 

Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.
Bel 088 771 0002 of mail sales@wanbound.com voor een vrijblijvend gesprek. Of gebruik het formulier en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Telefoon

Sales nummer
088 771 0002

Algemeen nummer
088 771 0000

Support nummer
088 771 0001

E-mail

Sales e-mail
sales@wanbound.com

Info e-mail
info@wanbound.com

Support e-mail
support@wanbound.com

Over ons

Wij zijn IT-ers in hart en ziel. Fanatiek en gedreven om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij lopen voorop met de laatste ontwikkelingen en technieken. We denken mee over strategie en beleid. De nieuwe ICT in optima forma!