IT Beheer Uitbesteden?

Of het nu gaat om complexe beheertaken op je servers, het gezond houden van de netwerk infrastructuur, aanpassingen van clouddiensten of zorgen dat je PC’s altijd up-to-date en beveiligd zijn, wij verzorgen het helemaal voor je.

Werkplek

Een goed functionerende PC is essentieel om je werk te kunnen doen. Dit gaat echter niet vanzelf. Updates installeren, zorgen dat de PC goed beveiligd is, conflicten tussen programma’s oplossen, tijdelijke bestanden opschonen, noem maar op. Wij nemen al dit beheer (en meer) onder onze hoede en zorgen dat jij gewoon kunt werken.

Server

Als de server crasht staat het hele bedrijf stil! Dit is te voorkomen door goed beheer op de server. Draaien alle services? Zijn de harddisken niet bijna vol? Zijn alle updates wel geïnstalleerd? Zijn het OS en de programma’s wel up-to-date? Ga zo maar door! Je hoeft hier geen kostbare tijd meer aan te verspillen, wij houden het allemaal nauwgezet in het oog en reageren direct als er iets dreigt fout te gaan.

Netwerk infrastructuur

Is het interne netwerk wel goed beveiligd met een firewall? Wordt deze wel strak beheerd en bijgehouden? Zijn de switches wel optimaal geconfigureerd? Deze zaken krijgen vaak niet genoeg aandacht, maar zijn essentieel voor een goed functionerende en veilige IT omgeving. Onze experts kijken naar het geheel en zorgen ervoor dat ook dit onderdeel met aandacht, controle en expertise beheerd wordt.
Waarom Wanbound?

Windows updates, maar dan goed

Handmatig updaten is een risico, want het wordt vergeten. Automatisch updaten kan lastig zijn, de updates installeren namelijk altijd als het niet uitkomt!

Ons Monitoring & Automation systeem neemt de controle over de updates over, zodat we dit kunnen inplannen als het uitkomt.

Nooit meer oude software

Opeens vragen websites naar een nieuwere versie van b.v. Flash of Java. Lastig want dan werkt de website opeens niet of de PC is hierdoor kwetsbaar voor (ransomware) virussen.

Naast de Windows updates zorgen wij ook dat standaard applicaties automatisch geupdate worden. Veilig en efficiënt.

Oplossen voor het een probleem is

Schijven lopen vol met tijdelijke bestanden, applicaties die opeens niet meer werken omdat er een service gestop is, etc. Zaken waardoor jij stil komt te staan.

Met onze uitgebreide monitoring kunnen we deze zaken zien aankomen en oplossen voordat het jou problemen oplevert!

Nooit meer alles fysiek langslopen

Soms moet er iets aangepast worden op alle PC’s. Vervelend want dan moet je óf alles fysiek langslopen of ingewikkelde scripts gaan maken.

Zonde van de tijd! Met ons Automation systeem kunnen we op een eenvoudige, centrale maar gecontrolleerde manier complexe wijzigingen doorvoeren.

Strakke installaties

Je krijgt een mooie nieuwe machine maar deze is door de fabrikant volgezet met zgn. “handige” tools en programma’s die je toch nooit gebruikt en je kan de machine uren aanzetten om alle updates binnen te halen en te installeren.

Wij gebruiken ook op nieuwe machines altijd onze deploymentserver voor schone installaties die meteen up-to-date zijn.

Laten we het veilig houden

Keurig een virusscanner actief en ook nog een firewall aanwezig, maar toch glippen er schadelijk virussen doorheen, zoals ransomware.

De veiligheid kan verbeterd worden door te zorgen dat alles up-to-date is en wanneer extra maatregelen worden getroffen, zoals Content Filtering. Machines die wij beheren voorzien we van extra beveiligingslagen om deze risico’s te vermijden.

Weet wat je hebt

Ergens is er een Excelsheet met daarin een lijst van PC’s en software. Handmatig bijgehouden: tijdrovend en vaak wordt het vergeten. Voor je het weet klopt er niets meer van.

Ons Monitoring & Automation systeem lost dit op. Deze maakt een volledige inventarisatie (CMDB) van alle hardware en software. Automatisch, zeer uitgebreid en altijd volledig actueel.

Eenvoudig met je meekijken

Sommige zaken zijn lastig uit te leggen over de telefoon. Even met je meekijken is veel efficiënter om te kunnen helpen.

Deze functie is geïntegreerd in de Monitoring & Automation software, dus er is geen extra software nodig. Naast meekijken kunnen we ook zaken in de achtergrond oplossen zodat je gewoon kunt doorwerken op de PC.

Onze partners

Microsoft 1 Tier CSP Partner
HP Partner
Microsoft Partner Silver
Datto Premier Partner

Hoe krijg je gegarandeerd betere resultaten uit je IT?

 

Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten. Bel +31 (0)88– 7710002 of mail sales@wanbound.com voor een vrijblijvend gesprek. Of gebruik het formulier en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Telefoon

Sales nummer
088 771 0002

Algemeen nummer
088 771 0000

Support nummer
088 771 0001

E-mail

Sales e-mail
sales@wanbound.com

Info e-mail
info@wanbound.com

Support e-mail
support@wanbound.com

Over ons

Wij zijn IT-ers in hart en ziel. Fanatiek en gedreven om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij lopen voorop met de laatste ontwikkelingen en technieken. We denken mee over strategie en beleid. De nieuwe ICT in optima forma!