Microsoft Office 365

Werken met Office 365 is nu gemakkelijker dan ooit! Door de nieuwe opzet van Microsoft ben je niet meer afhankelijk van de software op jouw werkplek en kan je altijd, op elk device en overal aan je bestanden werken. Deze bestanden zijn vervolgens eenvoudig te delen met je collega’s. Daarbij heb jij geen zorgen meer over het up-to-date houden van jouw programma’s, Office 365 houdt dit allemaal zelf bij.

Office 365

Het nieuwe werken

Office 365 is vanaf elk device, op elk tijdstip en op elke locatie te benaderen, waarbij je toegang verkrijgt tot je e-mail, agenda’s, documenten en contactpersonen. En mocht je een keer willen inloggen op een locatie waarbij je lokaal niets kunt installeren, dan kan je gebruik maken van Office Apps on-demand. Deze geven je de mogelijkheid om in de cloud met dezelfde Office 365 programma’s te werken als welke op je device geïnstalleerd zijn.

Samenwerken

Microsoft Office 365 biedt services aan die speciaal zijn ontwikkeld voor ondernemingen. Zo maakt Office 365 het mogelijk om overal toegang te hebben tot je zakelijke e-mail (50GB mailbox) en agenda, biedt het functies voor het delen van bestanden onder jouw collega’s en maakt het tevens online vergaderen met Skype for Business mogelijk.

Werken op verschillende devices
Werken in de cloud

Beveiliging

Office 365 maakt werken in de cloud mogelijk. Microsoft biedt hierbij veiligheid en bescherming aan haar gebruikers door te voldoen aan belangrijke, wereldwijde normen zoals HIPAA, FISMA en ISO27001. Dit geldt zowel voor de software als voor de Microsoft Datacenters. Verder biedt Microsoft de Office 365 gebruikers een Service Level Agreement waarbij zij duidelijk aangeven waar hun verantwoording ligt.

Mogelijkheden Office 365

Office 365 is meer dan enkel Outlook en een agenda. Ontdek alle applicaties en de ongekende mogelijkheden voor een goede samenwerking en communicatie. Gekoppeld en geïntegreerd met jouw eigen serveromgeving.

Online en offline werken

Office 365 is zowel online als offline te gebruiken, via je laptop, computer, tablet of mobiel. Ongeacht of je Windows of Mac gebruiker bent.

Office 365 updates

Office 365 werkt zichzelf automatisch bij waardoor jij dus altijd werkt met de nieuwste functies van programma’s als Word, Powerpoint en Excel.

Meer lezen over Office 365?

Zorgeloos in de cloud werken? Bescherm je data!

Zorgeloos in de cloud werken? Bescherm je data!

Dat dataverlies verschillende oorzaken kan hebben, weet je waarschijnlijk al. Maar de wijze waarop je het kunt voorkomen, is je misschien nog niet duidelijk. In deze blog vertellen we hoe je dataverlies kunt tegengaan. Maar eerst belichten we de vraag: hoe vaak komt...

Overstappen op Office 365: waarom zou je dat doen?

Overstappen op Office 365: waarom zou je dat doen?

Overstappen op Office 365: waarom zou je dat doen? Heeft de bedrijfsmail altijd op jouw eigen servers gestaan? Dan heb je vast weleens te maken gehad met een corrupt .pst-bestand of verloren e-mails. Met Office 365 hoef je je over dit soort lastige voorvallen niet...

Klaar om over te stappen op Office 365?

Klaar om over te stappen op Office 365?

De meeste bedrijven zijn inmiddels overtuigd van de voordelen die Office 365 hen te bieden heeft. Maar is jouw organisatie klaar voor een overstap? Aan de hand van de 5 punten in deze blog kun je dit gemakkelijk bepalen. Kom goed beslagen ten ijs! 1. Neem je...

Onze partners

Microsoft 1 Tier CSP Partner
Microsoft AEP
Microsoft Partner Silver
Workspace 365

Hoe krijg je gegarandeerd betere resultaten uit je IT?

 

Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.
Bel 088 771 0002 of mail sales@wanbound.com voor een vrijblijvend gesprek. Of gebruik het formulier en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Telefoon

Sales nummer
088 771 0002

Algemeen nummer
088 771 0000

Support nummer
088 771 0001

E-mail

Sales e-mail
sales@wanbound.com

Info e-mail
info@wanbound.com

Support e-mail
support@wanbound.com

Over ons

Wij zijn IT-ers in hart en ziel. Fanatiek en gedreven om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij lopen voorop met de laatste ontwikkelingen en technieken. We denken mee over strategie en beleid. De nieuwe ICT in optima forma!