Ons Kantoor

Ons kantoor met ruime parkeergelegenheid ligt op een steenworp afstand van het station van Woerden. Ons moderne kantoor bestaat uit drie etages, zodat wij de ruimte hebben voor al onze activiteiten van servicedesk, trainingen, kantine tot de uitrol van grote projecten.
Ons kantoorpand in Woerden

Bereikbaar

Ons kantoor ligt op 10 minuten afstand van het station van Woerden. Het station van Woerden is gemakkelijk bereikbaar vanaf Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam, Gouda, Utrecht, Leiden, Bodegraven, Alphen aan de rijn enzovoort.

Ook ben je binnen enkele minuten vanaf de snelweg al op kantoor. Daarnaast ontwijk je de meeste grote files, omdat je altijd de goede richting op rijdt.

Open en laagdrempelig

Bij Wanbound moeten we het niet hebben van afgesloten cubicles en afgeschermde werkplekken. Onze kantoorruimte kenmerkt zich dan ook door meerdere ruimtes, gescheiden met transparant glas. Ruime clean desk werkplekken met meerdere monitoren en open deur beleid. De transparante uitstraling zorgt ervoor dat communiceren met collega’s laagdrempelig is, wat weer zorgt dat gesprekken in een informele en ontspannen sfeer gedaan kunnen worden.

Onze 1ste lijns Servicedesk
Onze kantine

Ontspannen

Zo nu en dan is het heel hard werken, maar er is ook tijd voor ontspanning. Wij lunchen in onze kantine, waar de ervaringen van het weekend of de avond daarvoor met elkaar worden gedeeld. Voor het einde van de lunch snel nog even een frisse neus halen buiten of een potje pingpongen om zo je collega in te maken.

Breed opgezet

Het gebouw bestaat uit twee etages, zodat er voldoende ruimte is voor al onze activiteiten. Ruime werkplekken, mooie kantine, goede installatieruimte en zat ruimte voor alle andere activiteiten.

De hal van ons kantoor

Telefoon

Sales nummer
088 771 0002

Algemeen nummer
088 771 0000

Support nummer
088 771 0001

E-mail

Sales e-mail
sales@wanbound.com

Info e-mail
info@wanbound.com

Support e-mail
support@wanbound.com

Over ons

Wij zijn IT-ers in hart en ziel. Fanatiek en gedreven om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij lopen voorop met de laatste ontwikkelingen en technieken. We denken mee over strategie en beleid. De nieuwe ICT in optima forma!