Onze Cultuur

Wanbound is een vooruitstrevende organisatie die gericht is op de nieuwste ontwikkelingen binnen de ICT. Wij worden gekenmerkt door een informele werksfeer waarbinnen het delen van ideeën en oplossingen voorop staan, met als het uiteindelijke doel om onze klanten hoogstaande kwaliteit en service te leveren.

Bij Wanbound staat de medewerker centraal, want zonder jullie kunnen wij onze klanten niet helpen en ondersteunen. Werk je bij Wanbound dan wordt verwacht dat jij blijft groeien en jezelf blijft ontwikkelen in jouw vakgebied. Hiervoor bieden wij mogelijkheden op het gebied van nieuwe projecten bij onze klanten als het volgen van trainingen.

Bij Wanbound zoeken we continue collega’s om het team te versterken. Hierbij zijn de volgende eigenschappen voor ons erg belangrijk:

Een passie voor IT

Leergierig

Klantgericht

Teamplayer

f

Flexibel

Geen 9-5 mentaliteit

Naast het harde werken is het belangrijk, dat we zo nu en dan even ontspannen. Wij doen dit tijdens de gemeenschappelijke lunch, partijtje poolen (waarbij we het liefst iemand van de directie inmaken), een gesprek bij de koffie-automaat tot in het zonnetje zitten naast de ingang. Regelmatig gaan collega’s ook in hun vrije tijd met elkaar om en delen zij hun passie voor films, gaming en andere activiteiten.

Telefoon

Sales nummer
088 771 0002

Algemeen nummer
088 771 0000

Support nummer
088 771 0001

E-mail

Sales e-mail
sales@wanbound.com

Info e-mail
info@wanbound.com

Support e-mail
support@wanbound.com

Over ons

Wij zijn IT-ers in hart en ziel. Fanatiek en gedreven om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij lopen voorop met de laatste ontwikkelingen en technieken. We denken mee over strategie en beleid. De nieuwe ICT in optima forma!