Professional Services

Een team aan professionals staan voor je klaar om voor én met jou projecten tot een goed einde te brengen. Complexe logistieke uitdagingen, ingewikkelde migraties of uitgebreide projecten pakken wij gestructureerd en pragmatisch aan. Resultaat gericht én efficient.

Projecten die vastlopen?

Last van projecten die maar lijken te kruipen met veel papierwerk maar zonder echte voorgang of resultaten? Projectmatig papierwerk is noodzakelijk maar vaak is de hoeveelheid en hoe uitgebreid het wordt gedaan niet nodig en ook niet nuttig. Het moet bij de organisatie passen en niet het doel voorbijstreven.

Onze projectmanagers pakken het pragmatisch op en zoeken de optimale balans tussen vooruitgang en documentatie.

Migraties die mislukken?

Een complexe migratie blijft maar fout gaan, data klopt niet, inlog accounts synchroniseren niet, noem het maar op. Elke migratie is een keten van processen en onderdelen waarbij soms specialistische kennis voor nodig is.

Een team aan ervaren experts staan bij ons voor je klaar om zelfs de meest complexe migraties geruisloos te kunnen uitvoeren.

Jouw eigen mensen hebben geen tijd?

Jouw mensen hebben het te druk met de dagelijkse werkzaamheden. Een grote installatie of migratie kunnen ze er echt niet bij hebben. Dit is heel herkenbaar voor veel ICT afdelingen binnen bedrijven. En dan spelen ziekte en vakanties ook nog eens een grote rol in de planning.

Wij kunnen installaties, migraties en projecten volledig voor jullie uitvoeren zodat jullie eigen ICT afdeling gewoon verder kan met hun werkzaamheden. Lees hier meer over op onze pagina over Systeembeheer Woerden.

Logistieke problemen?

Lijkt het onmogelijk om op de juiste locatie de juiste hardware te krijgen, volledig voorzien van de juiste software en instellingen? Naast de uitdaging om het geleverd en geinstalleerd te krijgen is ook het hele proces van registeren en verzenden soms een complex project.

Naast onze installatie diensten kunnen wij ook het logistieke deel hierna faciliteren zodat we het complete process voor je kunnen uitvoeren.

Hoe krijg je gegarandeerd betere resultaten uit je IT?

 

Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.
Bel 088 771 0002 of mail sales@wanbound.com voor een vrijblijvend gesprek. Of gebruik het formulier en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Telefoon

Sales nummer
088 771 0002

Algemeen nummer
088 771 0000

Support nummer
088 771 0001

E-mail

Sales e-mail
sales@wanbound.com

Info e-mail
info@wanbound.com

Support e-mail
support@wanbound.com

Over ons

Wij zijn IT-ers in hart en ziel. Fanatiek en gedreven om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij lopen voorop met de laatste ontwikkelingen en technieken. We denken mee over strategie en beleid. De nieuwe ICT in optima forma!