IT ServiceDesk

We staan voor je klaar en helpen je graag!

Even bellen?

Is het dringend? Wil je wat extra uitleg of achtergrond informatie geven? Pak dan de telefoon en bel onze ServiceDesk. Elke werkdag bereikbaar van 07:30 t/m 18:00 uur.

Per e-mail

Als het niet dringend is, kan je ons het beste e-mailen. Er wordt dan automatisch een ticket gemaakt waarin gelijk alle relevante informatie, screenshots, etc. staan. Je kan ons 24×7 e-mailen.

Probleem oplossers

Jou helpen is onze passie: niets geeft meer voldoening dan iemand te kunnen helpen met een probleem en deze persoon blij te maken. Ook verzoeken voor kleine wijzigingen voeren wij voor je uit.

Live meekijken!

Wat is de status? Wie is er mee bezig? Wat is de laatste actie geweest? Duidelijk en transparant. In ons klanten portaal kan je niet alleen direct tickets maken, maar ook alle lopende tickets live inzien.

Onze ServiceDesk staat voor je klaar!

Onze ServiceDesk helpt je graag. Wij zijn servicegericht en geduldig. Tussen 07:30 en 18:00 uur staan we hier voor je klaar om alle wijzigingsverzoeken uit te voeren, vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Waar nodig schakelen wij collega's van andere afdelingen in, communiceren we met externe leveranciers, kijken we met je mee, etc. Alles wat nodig is om te helpen, zodat jij je volledig kan concentreren op je werk.

Hoe krijg je gegarandeerd betere resultaten uit je IT?

 

Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.
Bel 088 771 0002 of mail sales@wanbound.com voor een vrijblijvend gesprek. Of gebruik het formulier en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Telefoon

Sales nummer
088 771 0002

Algemeen nummer
088 771 0000

Support nummer
088 771 0001

E-mail

Sales e-mail
sales@wanbound.com

Info e-mail
info@wanbound.com

Support e-mail
support@wanbound.com

Over ons

Wij zijn IT-ers in hart en ziel. Fanatiek en gedreven om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij lopen voorop met de laatste ontwikkelingen en technieken. We denken mee over strategie en beleid. De nieuwe ICT in optima forma!