Systeembeheer Woerden

Op zoek naar een IT-bedrijf in Woerden? Dan zit je bij ons goed! Wij beheren systemen, zorgen voor de juiste ondersteuning bij gebruikers en adviseren in de digitale transitie van jouw organisatie.

Persoonlijk contact

Een professioneel team van IT-specialisten
om te benaderen.

Systeembeheer

Wij zorgen dat jouw IT-omgeving
perfect onderhouden is, zodat jij je
kunt focussen op de groei.

IT Advies op maat

Wij inventariseren de huidige situatie
en kijken vervolgens samen naar de beste oplossing.

Systeembeheer door een IT-bedrijf in woerden

Je wilt je richten op de groei van jouw bedrijf, maar het dagelijkse beheer van de IT-omgeving zorgt dat je niet alle tijd effectief kunt inzetten om deze groei te realiseren. Daarbij is de IT continue in ontwikkeling en merk je dat het bijhouden van de wijzigingen een tijdrovende klus is. Wij begrijpen dat!

Bij Wanbound werken wij met de laatste ontwikkelingen en technieken en gaan al onze medewerkers tot het uiterste om je de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij bieden onze klanten de meest uiteenlopende diensten aan op IT gebied, waaronder het uitvoeren van systeembeheer op basis van een all-in concept. Wij zorgen hierbij voor het volledige beheer en de controle van jouw IT, zonder onverwachtse verrassingen achteraf.

Waarom Wanbound

Wanbound is al jaren gevestigd in Woerden en is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de snelweg. Ons kantoor biedt ruime parkeergelegenheid voor bezoekers.

Wanbound is ondanks het geringe aantal collega’s (21 personen) één van de koplopers in de markt. Wij werken voor innoverende, groeiende organisaties uit verschillende bedrijfstakken en worden regelmatig uitgenodigd door concurrenten, leveranciers en partners om tijdens congressen en bijeenkomsten uitleg te geven over onze visie en werkwijze. 

Bij onze klanten gaan wij verder dan enkel het verzorgen en beheren van de IT-omgeving. Wij ondersteunen, adviseren en begeleiden je om jouw organisatie digitaal te transformeren.

Ons kantoorpand in Woerden
Checklist Automatisering

Checklist Automatisering

Test je IT op 10 cruciale punten!

Het is belangrijk om te weten waar je staat met je benadering tot technologie. Heb je het goed geregeld?
Met onze checklist krijg je de antwoorden.

Hoe krijg je gegarandeerd betere resultaten uit je IT?

 

Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten. Bel +31 (0)88– 7710002 of mail sales@wanbound.com voor een vrijblijvend gesprek. Of gebruik het formulier en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Telefoon

Sales nummer
088 771 0002

Algemeen nummer
088 771 0000

Support nummer
088 771 0001

E-mail

Sales e-mail
sales@wanbound.com

Info e-mail
info@wanbound.com

Support e-mail
support@wanbound.com

Over ons

Wij zijn IT-ers in hart en ziel. Fanatiek en gedreven om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij lopen voorop met de laatste ontwikkelingen en technieken. We denken mee over strategie en beleid. De nieuwe ICT in optima forma!