Waarom Wanbound

Wanbound is ondanks het geringe aantal collega’s (21 personen) één van de koplopers in de markt. We worden regelmatig uitgenodigd door concurrenten, leveranciers en partners om tijdens congressen en bijeenkomsten uitleg te geven over onze visie en werkwijze. We lopen voorop met de nieuwste software en oplossingen en beheren een groot aantal werkplekken.

Kantoor locaties

Medewerkers

Managed devices

Klanten

Vergaderen bij Wanbound

Vooruitstrevend

De beste willen zijn en voorop lopen. Tegelijk zoeken wij naar de beste oplossingen en de beste deals voor onze klanten. Dit betekent dat Wanbound altijd in beweging is en zichzelf steeds weer opnieuw probeert uit te vinden. Dit gaat in weloverwogen stapjes met als einddoel: een tevreden en trouwe klant.

Pro-actief en Reactief

Onze organisatie is in te delen in twee type afdelingen. Pro-actief en Reactief. Hieronder vallen verschillende afdelingen met bijbehorende taken. Het voordeel hiervan is, dat wij goed ons werk kunnen doen en kunnen gaan voor het beste resultaat bij onze klanten.

Wij zijn proactief!
Ben jij een doener, dromer, beslisser of denker?

Doeners, denkers, dromers, beslissers

Naast Pro-actief en Reactief kun je Wanbound ook indelen in doeners, denkers, dromers, beslissers. De doeners zijn Reactief en zorgen voor onze klanten als zij problemen ervaren. De denkers helpen enerzijds de doeners, maar vind je ook bij Pro-actieve afdelingen. De dromers en beslissers zijn alleen maar Pro-actief bezig en richten zich volledig op de werking van onze systemen en hebben veelvuldig contact met onze klanten.

Haal het beste uit jezelf

Waar zit jouw kracht? Ben je graag Pro-actief bezig of hou je van de uitdagingen van Reactief? Ben je een Doener, denker, dromer of beslisser? Zoals je ziet biedt Wanbound heel veel mogelijkheden en zijn er geen hokjes zoals 1ste, 2de en 3de lijn. Wij willen het maximale uit je halen en dit gebeurt door je in te zetten op een of meerdere van onze 6 Service afdelingen, Sales en Administratie.

Je bent nooit klaar met leren!

Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

Wanbound is een club van vak-idioten met een passie voor IT. Stuk voor stuk hebben we van onze hobby ons werk gemaakt. Of je nu werkt op de ServiceDesk of Sales afdeling.

Om binnen Wanbound succesvol te kunnen functioneren moet je kennis up-to-date blijven. Je doet dit zelf, anderzijds zijn er ruime mogelijkheden voor interne en externe opleidingen. Daarnaast doe je dagelijks nieuwe ervaringen op bij projecten van onze klanten.

Telefoon

Sales nummer
088 771 0002

Algemeen nummer
088 771 0000

Support nummer
088 771 0001

E-mail

Sales e-mail
sales@wanbound.com

Info e-mail
info@wanbound.com

Support e-mail
support@wanbound.com

Over ons

Wij zijn IT-ers in hart en ziel. Fanatiek en gedreven om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij lopen voorop met de laatste ontwikkelingen en technieken. We denken mee over strategie en beleid. De nieuwe ICT in optima forma!