Wanbound Team

Heb je een verstoring of vraag? Wil je met een deskundige sparren over je ICT-strategie? Ons team staat voor je klaar!

Directie

Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen om voor onze klanten nog meer toegevoegde waarde te leveren.

Wayne Wilson

Wayne Wilson

Algemeen Directeur

Als CEO kijk ik naar de toekomst van Wanbound en zet ik de lijnen uit op het gebied van techniek, cultuur en visie. Mijn (glazen) deur staat altijd open voor mensen met goede ideeën. In mijn vrije tijd hang ik hoog in de lucht met mijn mede-paragliders, drink ik graag een goed glas whisky en geniet ik van de gezelligheid van mijn gezin.

Strategie en Account Management

Door nauw met je samen te werken en je bedrijf te leren kennen willen wij je helpen met je keuzes om op korte én lange termijn de juiste IT-middelen in te zetten.

Michel Verheijen

Michel Verheijen

vCIO

Als vCIO ontwikkel ik samen met de klant hun IT roadmap en zorg ik dat deze aansluit bij de bedrijfsdoelen. Ik voorzie de klant van adviezen om zo de gestelde doelen samen te behalen. Naast mijn werk spendeer ik veel tijd met mijn familie en beoefen ik graag sporten om in vorm te blijven.

Patrick Bos

Patrick Bos

Account Manager

Als Account Manager zorg ik ervoor dat ons bedrijf de juiste rol vervult in de dienstverlening voor onze klanten. Het onderhouden van het contact met klanten, het signaleren van de wensen of noden om deze vervolgens te vertalen naar toepasbare oplossingen, zijn zaken waar ik dagelijks mee bezig ben. In mijn vrije tijd ben ik actief met voetbal, fitness en vissen. Daarnaast drink ik graag een biertje met vrienden of ontspan ik onder het genot van een filmpje of serie.   

Jurgen van Vliet

Jurgen van Vliet

vCIO

Als vCIO adviseer ik onze klanten op het gebied van beleid en strategie. Ik kijk waar zij op de langere termijn naartoe willen en zorg dat de wijze waarop IT hierbij ingezet wordt toekomstbestendig is. Naast werk ben ik lekker druk met mijn gezin (4 kinderen), fanatiek beoefenaar van de martial art Aikido en ben ik regelmatig te vinden in mijn fotostudio.

Armand Koolhoven

Armand Koolhoven

Account Manager

Als Senior Account Manager zorg ik dat de wensen van onze klanten worden omgezet in plannen en vervolgens in projecten. Daarbij werk ik nauw samen met de verschillende afdelingen binnen Wanbound om deze te realiseren en de klant tevreden te houden. Mijn kinderen krijgen veel aandacht van me, daarnaast vul ik mijn vrije tijd met weekendjes weg, stappen met vrienden of juist relaxed op de bank een serie of film kijken met een goed glas wijn erbij.

Finance en Administratie

Bij vragen over je facturen helpen wij je om alles helder te krijgen.

Maaike Broers

Maaike Broers

Officemanager

Als Officemanager hou ik mij met verschillende afdelingen binnen Wanbound bezig en is geen dag hetzelfde. In het dagelijks leven ben ik altijd in voor een gezellige avond onder vrienden, een actieve vakantie, maar vind ik het ook fijn om gewoon op de bank een filmpje te kijken.

Proactive Services

Monitoring, analyse, projecten: wij zijn de specialisten die jouw IT-omgeving draaiend houden en verbeteren.

Ka-Ming So

Ka-Ming So

Centralised Services

Als Centralized Services Specialist houdt ik me bezig met het centraal uitrollen van onze software en diensten bij onze klanten en met het inrichten van ons geautomatiseerde monitoring systemen. Mijn vrije tijd breng ik door samen met vrienden en familie, speel ik graag een bordspel en ga ik regelmatig op reis.

Sebastiaan Vink

Sebastiaan Vink

Professional Services

Als Professional Services ben ik het het aanspreekpunt voor vragen en problemen van onze klanten. Deze vragen en problemen probeer ik altijd snel en goed op te lossen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, te sporten of een film te kijken.

Vincent Oostrom

Vincent Oostrom

Professional Services

Als Professional Services ben ik samen met mijn team aanspreekpunt voor de klant bij het opleveren van diensten, projecten, vragen en problemen. 

In mijn vrije tijd neem ik deel aan activiteiten voor darten & tennis en is het volgen van onder andere voetbal & formule 1 een hobby van mij.

Alger Martina

Alger Martina

Professional Services

Als Professional Services Medewerker ben ik vaak te vinden bij klanten, waar ik installaties verzorg die op locatie uitgevoerd moeten worden. In mijn vrije tijd game ik en kijk ik naar motorsport.

Service en Support

Mocht het voorkomen dat je een verstoring of technische vraag hebt, dan zijn wij jouw eerste aanspreekpunt. Ons motto is: een productieve klant is een tevreden klant!

Koen van Reeuwijk

Koen van Reeuwijk

Servicedesk Teamleider

Ik ben samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor onze Servicedesk. Wij hebben als eerst contact met onze klanten in geval van storingen en zorgen daarbij dat installaties volbracht worden. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op een snowboard of op het voetbalveld te vinden.

Tineke Bolleman

Tineke Bolleman

Servicedesk Medewerker

Als Servicedesk medewerker ben ik met mijn team het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Problemen vaststellen, oplossen en vragen beantwoorden zijn een deel van onze taken, samen met monitoring en installatie van hard- en software.

In mijn vrije tijd lees ik graag, en speel ik veel RPGs, zowel op de PC/gameconsole en als boardgame.

Marc van Heezik

Marc van Heezik

Servicedesk Medewerker

Als Servicedesk Medewerker ben ik met mijn team het eerste aanspreek punt voor onze klanten. In mijn vrije tijd fotografeer ik veel en ga ik graag naar de bioscoop. Voetbal en Formule 1 zijn mijn grootste hobby’s.

Victor Snijdelaar

Victor Snijdelaar

Servicedesk Medewerker

Als Servicedesk medewerker ben ik het eerste aanspreekpunt voor
onze klanten om ze te helpen met problemen en vragen. 
Na werktijd ben ik vooral thuis aan het relaxen op de bank en in het weekend ben ik veel onder vrienden of gezellig in de kroeg.

Bram de Kruijf

Bram de Kruijf

Servicedesk Medewerker

Als Servicedesk Medewerker ben ik het allereerste aanspreekpunt van al onze klanten. Mijn taak is om vragen te beantwoorden en issues op te lossen. In mijn vrije tijd vlieg en film ik veel met mijn eigen drone, ontspan ik lekker op de boederij of speel ik een PC/Xbox game.

 

Mees Post

Mees Post

Servicedesk Medewerker

Als medewerker van de servicedesk ben ik samen met mijn team verantwoordelijk voor het oplossen van storingen, het voltooien van installaties en het beantwoorden van vragen van onze klanten.

Naast werk ben ik graag bezig met het opnemen en monteren van videobeelden die gemaakt zijn met mijn drone. Ook ben ik graag in het gezelschap van vrienden en vind ik het leuk om een rondje te hardlopen.

Martin Pronk

Martin Pronk

Servicedesk Medewerker

Als Servicedesk Medewerker zorg ik voor het oplossen van storingen bij klanten en installeer ik hardware en software voor klanten. Ook zorg ik dat vragen en verzoeken op correct en op tijd worden afgehandeld. In mijn vrije tijd ben ik het liefst bij mijn gezin waarmee ik veel wandel en fiets.

Telefoon

Sales nummer
088 771 0002

Algemeen nummer
088 771 0000

Support nummer
088 771 0001

E-mail

Sales e-mail
sales@wanbound.com

Info e-mail
info@wanbound.com

Support e-mail
support@wanbound.com

Over ons

Wij zijn IT-ers in hart en ziel. Fanatiek en gedreven om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij lopen voorop met de laatste ontwikkelingen en technieken. We denken mee over strategie en beleid. De nieuwe ICT in optima forma!