Voorwaarden en overeenkomsten

 

Algemene Voorwaarden

Wanbound hanteert de Algemene Voorwaarden die zijn opgesteld door branchevereniging Nederland ICT. Een kopie van deze voorwaarden kan je hier downloaden:

Verwerkersovereenkomst

Wij nemen databeveiliging zeer serieus. In onze verwerkersovereenkomst staat gespecificeerd hoe wij omgaan met databeveiliging in het algemeen en onze rechten en plichten die voortvloeien uit de AVG. De verwerkersovereenkomst bestaat uit twee delen: de Data Pro Statement (deel I) en de Standaardclausules voor verwerkingen (deel II). De standaardclausules kan je hieronder downloaden, de Data Pro Statement is op verzoek verkrijgbaar.

Privacyverklaring

Voor de uitoefening van onze werkzaamheden verzamelen we persoonsgegevens. Sommige gegevens zijn noodzakelijk om te kunnen voldoen aan onze contractuele verplichtingen en andere gegevens gebruiken we voor bijvoorbeeld marketing doeleinden. In alle gevallen gaan we zeer zorgvuldig met deze gegevens om.

Onze partners

Microsoft 1 Tier CSP Partner
Nederland ICT
Yoursafetynet
OpenDNS

Telefoon

Sales nummer
088 771 0002

Algemeen nummer
088 771 0000

Support nummer
088 771 0001

E-mail

Sales e-mail
sales@wanbound.com

Info e-mail
info@wanbound.com

Support e-mail
support@wanbound.com

Over ons

Wij zijn IT-ers in hart en ziel. Fanatiek en gedreven om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. Wij lopen voorop met de laatste ontwikkelingen en technieken. We denken mee over strategie en beleid. De nieuwe ICT in optima forma!