Werken bij Wanbound

Een gaaf team met verstand van IT!

Wat staat je te wachten?

21

IT-professionals

21

Gave karakters

1

Gedeelde passie voor IT

Teamwork, mensenwerk

De gaafste crew in de IT.  Professionals die weten wat ze doen. We zijn allemaal onszelf, maar delen de passie voor IT. Jij en je collega’s staan centraal, want vanuit de kennis en passie die vanuit het team komt, maken we onze klanten blij. We werken voor elkaar, met elkaar en naast elkaar aan steeds betere en efficiëntere oplossingen voor onze klanten.

Dit is jouw kans om onze collega te worden!

Je voelt je thuis bij Wanbound

We geven om onze mensen. Wat we belangrijk vinden is dat jij je thuis voelt in het team. Je blij naar je werk gaat, je genoeg vrijheid ervaart om te doen wat je moet doen en verantwoordelijk genoeg bent om te laten weten wat je van ons nodig hebt om nog beter te worden!

Pas jij in ons team?

Check hieronder onze lijst van vacatures. Zit er niets tussen waar jij je goed bij voelt, maar denk je een meerwaarde als persoon en als professional te bieden? Geef ons gerust een belletje of mailtje en laat weten wat je ons te bieden hebt!

Senior Microsoft Consultant

Stap binnen in de wereld van MSP bij Wanbound, waar werkplezier hand in hand gaat met uitdagende en veelzijdige verantwoordelijkheden. Ontdek de gameroom en sport wekelijks mee met onze personal trainer. Enthousiast? Ontdek hier meer over deze sportieve en uitdagende vacature.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Ben jij op zoek naar een dynamische baan binnen een sportieve omgeving waar persoonlijke ontwikkeling en teamspirit centraal staan? Bij Wanbound geniet je van personal training, een gameroom en talloze doorgroeimogelijkheden. Wij zijn een vooruitstrevende Managed Service Provider (MSP) en op zoek naar een enthousiaste Commercieel Medewerker Binnendienst. Lees verder en ontdek hoe jij ons team kunt versterken!

Junior Skilled Servicedesk Medewerker

Wil jij deel uitmaken van een jong en dynamisch team waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Bij Wanbound bieden we niet alleen een baan, maar een platform voor groei en succes in de wereld van IT. Ervaar hoe jij kunt groeien in een omgeving waar leren, samenwerken en plezier hand in hand gaan. Klaar voor de vliegende start van jouw carrière? Ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het succes van Wanbound!

Open sollicitatie

Je ziet Wanbound als prettige werkgever, alleen jouw vacature staat er niet tussen. Geen probleem, stuur ons een open sollicitatie. Overtuig ons van je meerwaarde en misschien komen we samen tot een geweldige samenwerking. We zien je sollicitatie graag tegemoet! 

Work hard, Play hard

Hard werken geeft recht op hard ontspannen. Goed voor de teamspirit, maar ook om het hoofd even leeg te maken en gewoon even wat anders te doen. Racen op de simulator of een praatje maken met je collega’s. Daag de directie uit, die je gewoon Wayne of Michel noemt (ligt eraan wie je uitdaagt), voor een potje tafeltennis. Je hoeft ze niet eens te laten winnen! Het liefst win je met 11-0 en laat je ze onder de tafel doorkruipen!

Heb je vragen over werken bij Wanbound?

Neem gerust contact op om een goed gesprek in te plannen!