Werken bij Wanbound

Een gaaf team met verstand van IT!

Wat staat je te wachten?

21

IT-professionals

21

Gave karakters

1

Gedeelde passie voor IT

Teamwork, mensenwerk

De gaafste crew in de IT.  Professionals die weten wat ze doen. We zijn allemaal onszelf, maar delen de passie voor IT. Jij en je collega’s staan centraal, want vanuit de kennis en passie die vanuit het team komt, maken we onze klanten blij. We werken voor elkaar, met elkaar en naast elkaar aan steeds betere en efficiëntere oplossingen voor onze klanten.

Dit is jouw kans om onze collega te worden!

Je voelt je thuis bij Wanbound

We geven om onze mensen. Wat we belangrijk vinden is dat jij je thuis voelt in het team. Je blij naar je werk gaat, je genoeg vrijheid ervaart om te doen wat je moet doen en verantwoordelijk genoeg bent om te laten weten wat je van ons nodig hebt om nog beter te worden!

Pas jij in ons team?

Check hieronder onze lijst van vacatures. Zit er niets tussen waar jij je goed bij voelt, maar denk je een meerwaarde als persoon en als professional te bieden? Geef ons gerust een belletje of mailtje en laat weten wat je ons te bieden hebt!

Accountmanager Binnendienst

Ben jij een accountmanager (binnendienst) die opzoek is naar een nieuwe baan / uitdaging bij een modern IT bedrijf? Ben jij sociaal, energiek en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op IT gebied? Dan hebben wij voor jou de passende baan!

Servicedesk Engineer

Op de Servicedesk ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en daarbij het visitekaartje van Wanbound. Samen met jouw collega’s geef je antwoord op alle IT gerelateerde vragen die binnenkomen, zoek je naar een passende oplossing en indien mogelijk handel je de melding zelf af.

Open sollicitatie

Je ziet Wanbound als prettige werkgever, alleen jouw vacature staat er niet tussen. Geen probleem, stuur ons een open sollicitatie. Overtuig ons van je meerwaarde en misschien komen we samen tot een geweldige samenwerking. We zien je sollicitatie graag tegemoet! 

Work hard, Play hard

Hard werken geeft recht op hard ontspannen. Goed voor de teamspirit, maar ook om het hoofd even leeg te maken en gewoon even wat anders te doen. Racen op de simulator of een praatje maken met je collega’s. Daag de directie uit, die je gewoon Wayne of Michel noemt (ligt eraan wie je uitdaagt), voor een potje tafeltennis. Je hoeft ze niet eens te laten winnen! Het liefst win je met 11-0 en laat je ze onder de tafel doorkruipen!

Heb je vragen over werken bij Wanbound?

Neem gerust contact op om een goed gesprek in te plannen!