Een werkwijze met garanties!

Waarom zouden we geen gebruik maken van lessons learned?

Alleen het beste, maar dan voor iedereen

Onze werkwijze maakt het mogelijk om in al onze samenwerkingen de beste oplossingen te bieden. Omdat we werken met beproefde middelen, waarvan we weten dat ze resulteren in de gewenste uitkomsten, kunnen we daadwerkelijk harde garanties afgeven. Dit betekent een zo goed als zorgeloze manier van werken voor jouw organisatie, met daarbij de zekerheid van onze garanties in het geval dat er toch onverhoopt issues voortdoen.

Garanties in geval van calamiteiten

Na

30
minuten
draaien je servers weer in onze DRS cloud

Maximaal

60
minuten
data/productie verloren

Je hebt

100%
zekerheid
van bedrijfscontinuïteit

Onze werkwijze

Contact & Intake

We komen graag op locatie langs en bespreken de mogelijkheden van onze diensten. Daarnaast nodigen we je graag uit om onze locatie te bezoeken en kennis te maken met de mensen achter de schermen, die er letterlijk alles aan doen om IT voor jou te laten werken. 

Onboarding & implementatie

Wij nemen het beheer van je IT-omgeving over en implementeren de nieuwste technologieën en diensten, waarvan wij overtuigd zijn dat deze direct een verschil gaan maken voor jouw organisatie. IT gaat voor je werken.

Strategie & beleid

Vooraf is strategie en beleid uitvoerig aan bod gekomen, maar de organisatie groeit en je moet en wilt met de tijd mee. We denken proactief mee en bieden betrouwbare en geteste oplossingen om veilig en zonder problemen de toekomst tegemoet te treden.