Bedrijfscontinuïteit

Kies voor de harde garanties van onze Disaster Recovery Services.

Garanties met de Disaster Recovery Services

Wanbound biedt harde garanties via onze Disaster Recovery Services (DRS). We geven hiermee de zekerheid van bedrijfscontinuïteit in het geval dat er toch onverhoopt iets misgaat en we zorgen voor minimale verliezen. Uiteraard zetten we in op een situatie waarin calamiteiten niet van toepassing zijn.

Na

30

minuten
draaien je servers weer in onze DRS cloud

Maximaal

60

minuten
data/productie verloren

Je hebt

100%

zekerheid
van bedrijfscontinuïteit

Het verschil tussen een back-up en bedrijfscontinuïteit

Een back-up geeft antwoord op het terughalen van data in geval van nood. Bedrijfscontinuïteit geeft antwoord op de tijd tussen calamiteit en het terughalen van data, de hoeveelheid data die verloren gaat na de laatste back-up en de snelheid waarmee het gehele bedrijf weer draait, met een minimaal data- en productieverlies.

Bedrijfscontinuïteit is ook een keuze

Hybride back-up

Geniet van de snelheid, bandbreedte en beschikbaarheid van een lokale back-up en de zekerheid en veiligheid van een back-up in de cloud. Het beste van twee werelden gecombineerd in onze hybride back-up.

Voordelen en garanties

Is een DRS-oplossing te verantwoorden? De kosten van een DRS-oplossing wegen we af tegen de werkelijke kosten van data- en productieverlies, en die reiken vaak dieper dan alleen het verlies van data- en een tijdelijke stilstand in productie.

Ieder bedrijf zoekt garanties

Je hoeft geen internationale organisatie te zijn om belang te hebben bij harde garanties. Na een calamiteit wil je de zekerheid dat je snel weer verder kunt, met minimale verliezen.

Vrijblijvend de mogelijkheden doornemen?

Geen verplichting, maar wel duidelijkheid.
Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.