Strategie en beleid

Als ICT-specialist, koploper op de markt en strategisch partner denken we mee met de organisatie op weg naar de toekomst!

Toekomstvisie op ICT-strategie

De ICT-omgeving, met alle ontwikkelingen, kansen, maar ook bedreigingen, ontwikkelt heel snel. Hoe is de huidige ICT-implementatie momenteel in de organisatie geregeld, wat is de toekomstvisie van de organisatie en welke aanpassingen kunnen we implementeren om de ICT te laten bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelen? We gaan met je in gesprek, niet alleen als leverancier, maar als kenner van de markt en strategisch partner.

Ons aanbod in strategie en beleid

Bedrijfscontinuïteit

90% van de bedrijven gaat binnen twee jaar failliet na een calamiteit.
Uiteraard zetten wij in op voorkomen, maar een harde garantie met onze Disaster Recovery Services voorkomt dat jij niet bij de 90% zit!

Productiever werken

De juiste tools inzetten én een andere mind-set creëren. We vertellen je precies hoe je de dagelijkse gang van zaken slimmer, sneller en efficiënter kan oppakken. Zo bespaar je tijd, ergernis en krijg je meer voor elkaar!

Privacy Alignment

Je moet voldoen aan securitywetgeving, maar je wilt niet inleveren op compliancy en/of functionaliteit. Met onze hulp lever je niet in op een goede werkflow zonder het oog op wetgeving te verliezen. Op de juiste manier aan de slag dus!

Wanbound als strategisch- en beleidspartner op ICT-gebied

In de branche worden we gezien als koploper in ons veld. We zijn bekend met het wat, hoe, waarom en zijn continue op de hoogte van ontwikkelingen. Combineer deze know-how met een door de concurrent aangeprezen werkwijze én een sterk strategisch- en beleidsinzicht; de ideale ICT-partner staat voor je klaar.

Jouw bedrijf ook klaarmaken voor de toekomst?

We vertellen je precies hoe je alles uit je ICT haalt!