IT-beheer uitbesteden

De zekerheid van harde garanties en geen zorgen meer om je IT.

Garanties in geval van calamiteiten

Omdat we werken met beproefde middelen, waarvan we weten dat ze resulteren in de gewenste uitkomsten, kunnen we daadwerkelijk harde garanties afgeven. Dit betekent een zo goed als zorgeloze manier van werken voor jouw organisatie, met daarbij de zekerheid van bedrijfscontinuïteit in het geval dat er toch onverhoopt iets misgaat.

Na

30

minuten
draaien je servers weer in onze cloud

Maximaal

60

minuten
data verloren

Je hebt

100%

zekerheid
van bedrijfscontinuïteit

Het volledige IT-beheer uit handen genomen

We onderverdelen IT-beheer in drie elementen; de werkplek, servers en de netwerk infrastructuur.

Werkplek

Geen gedoe meer met je pc. Alles werkt naar behoren en iedereen werkt probleemloos en zonder frustraties aan zijn taken. Op de achtergrond verzorgen wij updates, beveiliging en doen we alles wat nodig is voor een zorgeloze werkervaring.

Server

Geen server, geen bedrijf. Gelukkig weten wij wat goed beheer is en hoe de server blijft draaien. Zijn de laatste updates geïnstalleerd, staat de server niet te vol en constante monitoring zodat we direct kunnen reageren als het nodig is.

Netwerk infrastructuur

Wij zorgen ervoor dat alleen de juiste mensen toegang hebben tot het netwerk. Door onder andere te zorgen voor een optimaal geconfigureerde firewall en switches houden wij indringers buiten de deur en je data veilig.

Waarom je IT-beheer uitbesteden bij Wanbound?

Onze werkwijze maakt het mogelijk om in al onze samenwerkingen de beste oplossingen te bieden. Daarom geven we zonder problemen harde garanties af aan onze klanten.

 De juiste Windows updates

Het Monitoring & Automation systeem neemt de controle over updates over en daardoor plannen we deze wanneer het uitkomt.

 Werken met laatste software

Automatisch updaten we de software. Veilig, efficiënt en geen last van problemen

Servicedesk voor adequate hulp

Mochten er problemen ontstaan of wil je wijzigingen doorgeven, dan zorgen we voor een snelle en adequate oplossing. We staan je geduldig en professioneel te woord en zijn 24/7 per e-mail bereikbaar

 Fysieke controles niet meer nodig

Vanuit het Monitoring & Automation systeem voeren we centraal en gecontroleerd complexe wijzigingen door.

 Schone installaties van pc’s

We verzorgen een schone installatie van je pc met software waar je echt wat aan hebt.

 Veilig werken

Naast een firewall en virusscanner zorgen we voor extra veiligheidslagen om een nog veiligere werkomgeving te creëren.

 Overzicht en inzicht

Geen losse Excelsheets, maar een volledig inventarisatie van alle hardware en software die automatisch up-to-date blijft.

 Een extra paar ogen

Geïntegreerd in de software zit de optie om aan de achter- en voorkant van de pc mee te kijken. Handig als je snel onze hulp nodig hebt!

Vrijblijvend de mogelijkheden doornemen?

Geen verplichting, maar wel duidelijkheid.
Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Contact & Intake

We komen graag op locatie langs en bespreken de mogelijkheden van onze diensten. Daarnaast nodigen we je graag uit om onze locatie te bezoeken en kennis te maken met de mensen achter de schermen, die er letterlijk alles aan doen om IT voor jou te laten werken. 

Onboarding & implementatie

Wij nemen het beheer van je IT-omgeving over en implementeren de nieuwste technologieën en diensten, waarvan wij overtuigd zijn dat deze direct een verschil gaan maken voor jouw organisatie. IT gaat voor je werken.

Servicedesk voor snelle en adequate hulp

Onze servicedesk staat de gehele dag voor je klaar. Mochten er problemen ontstaan of zijn er wijzigingen die doorgevoerd moeten worden, dan zorgen we voor een snelle en adequate oplossing. We staan je geduldig en professioneel te woord en zijn 24/7 per e-mail bereikbaar

Strategie & beleid

Vooraf is strategie en beleid uitvoerig aan bod gekomen, maar de organisatie groeit en je moet en wilt met de tijd mee. We denken proactief mee en bieden betrouwbare en geteste oplossingen om veilig en zonder problemen de toekomst tegemoet te treden.