Central services

Van beheren, naar het beheersen van je ICT-omgeving

Een efficiënt en beheersbare ICT-omgeving

Grote hoeveelheden devices beheren werkt alleen via centraal ingerichte diensten, die vanuit best practices zijn ingericht. Hiervoor zijn geavanceerde tools nodig die onderling geïntegreerd kunnen worden om efficiëntie, kwaliteit en snelheid te waarborgen.

Central Services vanuit Wanbound

Voor een beheersbare ICT-omgeving in elke situatie gebruiken wij de volgende applicaties:

  • Autotask
  • Remote Monitoring & Management (RMM) van Datto
  • Workspace 365

Applicaties voor een beheersbare ICT-omgeving

Autotask

Het hart van onze organisatie waar alles in samen komt. Tickets, projecten, facturatie, contractbeheer en relatiemanagement zit in dit systeem. Door vergaande integratie met de andere central services systemen is het gebruik van Autotask zeer efficiënt.

Autotask Endpoint Management (AEM)

Vanuit het AEM hebben we totale controle over- en het volledig inzicht in alle devices onder ons beheer. Dit monitoring, automation en cmdb-platform is volledig geïntegreerd met Autotask, maar ook met diverse andere management omgevingen, zoals de antivirus en antimalware software.

Workspace 365

Workspace 365 is het online portal naar alle andere diensten, data en applicaties. Office 365, RDP-apps, maar ook links naar losse websites en tevens en directe en efficiënte toegang tot bestanden en applicaties.

Webroot

De nieuwe generatie antivirus en antimalware software qua detectie en preventie. Webroot is een snelle, op de cloud gebaseerde applicatie met AI Signaturing en Local Caching voor wanneer er even geen internet is. Ook Webroot is geintegreerd in het AEM platform voor totale controle en overzicht.

Acronis

Een op de cloud gebaseerde backup platform met veel meer dan file-backup alleen. Acronis maakt volledige images van de gehele server, die zijn te herstellen via een cloud server of fysieke server. Daarna zijn deze images direct opstartbaar met behoud van alle instellingen en data.

Vrijblijvend de mogelijkheden doornemen?

Geen verplichting, maar wel duidelijkheid.
Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.