Professional services

Een team van resultaatgerichte en efficiënte professionals staat klaar voor al je complexe IT-projecten.

We hebben alle kennis in huis voor jouw project

Of je nu tijd tekort komt, de kennis mist of tegen problemen aanloopt in de logistiek. Bij Wanbound hebben we een team van specialisten in huis om al je IT-projecten tot een goed einde te brengen. Maak gebruik van de aanwezige kennis bij Wanbound en voorkom ergernissen, vertragingen en oplopende kosten.

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Hulp bij complexe ICT-projecten

Projecten die vastlopen, migraties die mislukken, tijd te kort of logistieke problemen? Allemaal redenen om de hulp in te roepen van ervaren professionals die precies weten wat ervoor nodig is om de klus te klaren. 

Vastlopen van ICT-projecten

Het project staat stil of kruipt maar langzaam vooruit met veel papierwerk en weinig echte resultaten. Vervelend, soms niet eens nodig of zelfs nuttig. Onze projectmanagers weten op pragmatische wijze de optimale balans te vinden tussen vooruitgang en documentatie voor de meest efficiënte projectvoortgang.

Falende migraties

Een complexe migratie blijft herhaaldelijk falen. Data klopt niet, accounts synchroniseren niet, etc. Elke migratie is een keten van processen waarbij soms specialistische kennis voor nodig is. Onze experts staan klaar om elke migraties geruisloos uit te voeren.

Logistieke problemen

De juiste hardware op locatie krijgen, volledig voorzien van de juiste software en configuratie, kan soms een uitdaging zijn. Daarnaast kan alleen al de registratie en verzending kopzorgen geven. Onze ervaringsdeskundigen pakken logistieke uitdagingen aan en zorgen voor de installatie van de hardware.

Waar haal je de tijd vandaan?

De waan van de dag neemt alle tijd in beslag. Een extra en groot project zoals migratie of installatie kan dan veeleisend, dan wel praktisch onhaalbaar zijn voor een ICT-afdeling. Zeker als verzuim en vakanties mee gaan spelen. Wanbound ontzorgt van A t/m Z en levert 100% professionele resultaten, zodat jouw ICT-afdeling zich kan blijven richten op wat er dagelijks speelt.

Vrijblijvend de mogelijkheden doornemen?

Geen verplichting, maar wel duidelijkheid.
Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.