Werken in de Cloud

Wanbound is bekend met alle ins-and-outs van diensten in de Cloud.We informeren je graag over de mogelijkheden en beperkingen.

Clouddiensten en de voordelen

Clouddiensten hebben enorm veel voordelen. Vrijheid van locatie, minder investeren in hardware en overall minder risico’s. Werken in de Cloud kent echter ook een aantal nadelen. Beperkingen door wetgeving en nadenken over de data die je in de Cloud wilt opslaan.

Een paar tips voor prettig remote werken

Microsoft 365

Naast Outlook voor e-mail en een agenda biedt Office 365 applicaties zoals Sharepoint voor websites/Intranet, Sway voor onlinepresentaties, Bookings voor afspraken, Dynamics als ERP, Onedrive voor Cloudstorage, Taken voor planning, Yammer als bedrijfsmatige social media en er bestaan nog veel meer mogelijkheden. En elk jaar komen er nieuwe applicaties en functies bij.

 Workspace 365

Deze Cloudapplicatie portal biedt meer dan je Office 365 en RDP apps vanuit de serveromgeving, maar ook links naar losse websites. Workspace 365 is één centrale plek om in te loggen voor directe en efficiënte toegang tot alle bestanden en applicaties. Daarbij is alles webbased en daarom ook beschikbaar op tablet, smartphone en je computer thuis. Flexibel, efficiënt en gebruiksvriendelijk dus!

Microsoft Azure Servers

Of het nu gaat om een simpele webserver of een zware database cluster, Microsoft Azure Servers biedt het allemaal. Schaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan centraal. Naast advies biedt Wanbound complete provisioningoplossingen om jouw server in de Azure Cloud onder te brengen.

Vrijblijvend de mogelijkheden doornemen?

Geen verplichting, maar wel duidelijkheid.
Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.