Coronavirus Update – Blijf hier op de hoogte

Het coronavirus (COVID-19) is momenteel het meest besproken onderwerp binnen Nederland. Na de eerste maatregelen op donderdag 12 maart om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan, kondigde de Nederlandse regering op zondag 15 maart opnieuw extra maatregelen aan.

Vanzelfsprekend is de gezondheid van uw en onze medewerkers iets dat bij ons hoog in het vaandel staat. Hiervoor hebben wij enkele wijzigingen aangebracht in onze dienstverlening voor de komende weken, waarbij de bedrijfscontinuïteit van onze klanten zo min mogelijk hinder ondervindt. Hieronder kunt u deze wijzigingen vinden:

  • Ontmoetingen met klanten en/of leveranciers zullen voorlopig niet meer worden ingepland, waar dit geen noodzaak behoeft.
  • Storingen zullen wij zoveel mogelijk remote oplossen. Indien dit niet mogelijk is, dan zullen wij de locatie bezoeken waarbij de maatregelen vanuit de RIVM in acht worden genomen.
  • Medewerkers van Wanbound zullen, bij geen ziekte, voor nu in kleinere getalen en een grotere spreiding werkzaam zijn op kantoor.
  • Alle medewerkers zijn uitgerust met een remote werkplek die thuis geactiveerd kan worden. Dit is voor ons niets nieuws, aangezien Wanbound het altijd erg belangrijk heeft gevonden om overal & altijd dienstverlening te kunnen bieden.

Zo beschikt elke werknemer bij Wanbound over:

  • Een laptop met een veilige VPN verbinding naar kantoor.
    Een telefoonverbinding niet via een fysiek toestel, maar via de laptop in combinatie met een headset.
  • Toegang tot onze en uw klant documentatie en tot de beheer omgeving is beschikbaar via in een extra beveiligde Cloud-omgeving. Bij ons staat er geen data lokaal: wij zijn ISO 27001 gecertificeerd en nemen beveiliging zeer serieus.

Wat houden deze wijzigingen in op onze dienstverlening?

Voor nu heel weinig. Het kan zijn dat wij iets drukker zijn dan normaal, waar veel van onze klanten remote willen gaan werken. Buiten dat zijn er voor nu geen veranderingen welke u als klant zou kunnen ondervinden aan onze dienstverlening.

Bereikbaarheid

Wanbound is zoals altijd bereikbaar via telefoon en mail.

Voor productadvies, prijsaanvragen, bestellingen en/of leveringen:
sales@wanbound.com
088-771 0002

Voor contractwijzigingen en/of facturen:
administratie@wanbound.com
088-771 0002

Voor issues en/of vragen van technische aard:
support@wanbound.com
088-771 0001

Voor uw supportvragen zal automatisch een ticket aangemaakt worden, waarmee onze Engineers voor u aan de slag gaan!

Hoe communiceren wij updates?

Bij nieuwe ontwikkelingen omtrent het coronavirus zullen we via de website updates verstrekken.