Een prettige en betrouwbare samenwerking!

Al meer dan zes jaar werken Wanbound en Longkanker Nederland samen.
Longkanker Nederland is een professionele patiëntenorganisatie voor iedereen die met longkanker te maken heeft: de patiënt, familie en nabestaanden. Directeur Lidia Barberio stuurt de organisatie aan. Wij vroegen haar naar de samenwerking met Wanbound.

(fotografie: Bart Versteeg)

Wanbound levert Microsoft 365 diensten en monitort en verzorgt de security op de werkplekken. Een minimale standaard voor Wanbound begrippen. Hierdoor werken de medewerkers van Longkanker veilig en effectief met hun computers en zijn ze zeker van de aanwezige IT-middelen.

Wat vind je van Wanbound als organisatie?

“Ze zijn bij Wanbound beleefd, vriendelijk en servicegericht. Dat is voor mij prettig als we vragen hebben over ICT-gerelateerde zaken.” Lidia kan haar vragen rondom ICT makkelijk kwijt bij Wanbound en tot nu toe worden alle vragen en problemen van Lidia en haar medewerkers goed en snel opgelost. Of het nu kleine gebruikersvragen zijn, adviezen rondom de aanschaf van nieuwe laptops of als het gaat om officiële certificaten die verplicht zijn rondom de AVG-wetgeving. “Ze staan altijd voor je klaar”.  

Lidia geeft aan dat het prettig is dat ze gebruik kan maken van meerdere transparante manieren van communicatie met Wanbound; e-mail, telefoon, maar ook online ondersteuning om direct op afstand geholpen te worden. Als er spoed is bellen ze Wanbound en krijgen ze direct de gewenste hulp.

Wat biedt de samenwerking met Wanbound voor Longkanker Nederland?

De samenwerking met Wanbound geeft Lidia een hoop rust. Met Wanbound achter de hand weet de directeur van Longkanker Nederland dat de ICT-gerelateerde zaken goed zijn ingericht en er dat er altijd iemand met verstand van zaken binnen handbereik is. 

Je IT-beheer in handen van een betrouwbare partner?

Wanbound werkt met best practices; bewezen middelen en werkwijzen waarmee zekerheid, efficiëntie en resultaat op ICT-gebied zo goed als gegarandeerd zijn. Zo ontzorgt Wanbound gehele organisaties op het gebied van ICT. 

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op